12a Edició del Festival Most

Última revisió 03-11-2023 13:27
03/11/2023

El proper dissabte 11 de novembre a les 19:00 a la sala d’actes del Centre de dinamització turística local es durà a terme una sessió de cinema del Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. El Festival, arriba enguany a la seva 12a edició i per sisena vegada Avinyonet hi formarà part acollint una sessió de Most als municipis.

Entrada gratuïta

Enllaç de reserva: https://www.mostfestival.cat/event/du-vin-dans-les-voiles/

A la sessió es projectarà el documental ‘Du vin dans les voiles’ de Xavi Herrero (França-Espanya, 2022) que ens presenta la història d’un vi experimental i nòmada molt lligat al mar Mediterrani.

Director: Xavi Herrero

Gènere: Documental

Any: 2022

Guió: Xavi Herrero

Durada: 60 minuts.

País: Espanya

Idiomes: Francès.

Subtítols: Castellà.

 

Públic: Tots els públics.

 

Sinopsi: Olivier Verdier és un viticultor que experimenta amb la seva elaboració, el reposa als fons de sorra d’illes mediterrànies o en gerres de terracota enterrades a peu de les sureres. Des de la verema a finals d’agost del 2021 fins a l’embotellat el juny del 2022, aquest documental il·lustra el procés creatiu del vi experimental… D’una manera, també, poètica i experimental. Per desmentir aquells qui cregueu que el documental sobre vi s’ha de reduir a un seguit de postaletes i bustos parlants.

El director, Xavi Herrero, creix i treballa des d’Eïvissa, i és el director artístic de l’Eivissacinefest, Festival Internacional de Cinema Independent d’Eivissa. Els seus llargmetratges documentals són premiats i seleccionats a festivals com Festival de Màlaga, Cinespaña, Docs Barcelona, Atlantida Film Fest, Vladivostok, etc. i han participat en seccions d’indústria com ara EFM Berlinale, Visions du Réel Industry, Medimed o Spanish Screenings.

La projecció acabarà amb una degustació de vins de cellers del municipi.

Enllaços