Alcaldia

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts a la web d'Avinyonet del Penedès,

És un plaer per mi donar-vos la benvinguda, com alcalde d'Avinyonet, a la web de l'Ajuntament. La nostra web vol ser un mitjà de comunicació i interacció, facilitant les gestions i l'accés a la informació als veïns i veïnes amb l'administració més propera, l'Ajuntament.

També volem que sigui una finestra oberta al visitant, on donar a conèixer el nostre municipi, els nostres pobles i festes, les nostres entitats i la nostra gent i convidar a conèixer el municipi que és l'origen de la vinya a Catalunya, desitgem que mentre feu un tomb virtual per la nostra pàgina web us vinguin ganes de visitar-nos.

Avinyonet del Penedès és un municipi ric en patrimoni, cultura, enoturisme i paisatge, un municipi amb cellers que produeixen vins excel·lents que podeu degustar i visitar allà on neixen, tenim un paisatge privilegiat que canvia de tonalitats segons l'època de l'any gràcies al nostre entorn de vinyes que pinten de color el nostre territori, un municipi amb un comerç de proximitat i una restauració i allotjaments rurals que us convidem a visitar, tenim joies culturals i el jaciment de la Font de la Canya, on s'ha descobert que en som l'origen de la vinya a Catalunya.

Així mateix, entre totes aquestes meravelles patrimonials, tenim la sort d’estar ubicats estratègicament a la plana penedesenca, a 15 minuts de la costa i a 30 minuts de Barcelona, envoltats de grans vies de comunicació terrestre, que fan del nostre municipi un lloc clau i competitiu per desenvolupar qualsevol tipus de projecte empresarial.

Desitgem que aquesta eina sigui útil per a tots i permeti un contacte proper i àgil amb el nostre Ajuntament.

A tots, amics i amigues, benvinguts a Avinyonet del Penedès, l’origen de la vinya a Catalunya.

 

Cèsar Herráiz i Pujol

Alcalde d'Avinyonet del Penedès

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 25-02-2022 11:41