Trobada d'alcaldes penedesencs afectats pel projecte de la MAT

Última revisió 17-12-2021 09:56
17/12/2021

Els alcaldes i alcaldessa asssitents han traslladat una moció per ser aprovada pels ajuntaments i han refermat el compromís de treball conjunt

Membres de la Plataforma No a la MAT Alt Penedès s’han reunit aquesta setmana amb els alcaldes i alcaldessa dels municipis de la comarca directament afectats pel projecte de Línea de Molt Alta Tensió presentat per l’empresa  Forestalia.

A la reunió del passat dimarts 14 de desembre hi van assistir el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch; l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez; l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret; l’alcalde d’Avinyonet del Penedès i president del Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès, César Herraiz; l’alcalde de Castellet i la Gornal, Miguel Delgado; i el segon tinent d’alcalde d’Olesa de Bonesvalls, Carlos Vico.

Durant la trobada, la representació de la Plataforma va presentar el manifest “No a la MAT Alt Penedès” que han elaborat i van traslladar una proposta de moció per ser aprovada als ajuntaments i al Consell Comarcal. Des de la Plataforma s’ha destacat el treball conjunt i la unitat que hi ha entre els municipis, més enllà de les diferents opcions polítiques, per fer front a l’amenaça que suposa la MAT. Plataforma i autoritats municipals presents a la reunió van expressar el seu propòsit de treballar plegats per evitar el projecte.

 

Informació i fotografia via Comunicació Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos