Joventut | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Joventut

ESTIU JOVE 2021 - AVINYONET DEL PENEDÈS

A continuació podeu accedir al fulletó informatiu de l'Estiu Jove 2021 i també el formulari online per a fer la preinscripció:

FULLETÓ INFORMATIU ESTIU JOVE 2021

FORMULARI PREINSCRIPCIÓ ESTIU JOVE 2021

GRAELLA D'ACTIVITATS DE L'ESTIU JOVE 2021

---------------------------------------------------------------------------------------------

CASAL D'ESTIU 2021 - AVINYONET DEL PENEDÈS

A continuació podeu accedir al fulletó informatiu del Casal d'estiu 2021 i també el formulari online per a fer la preinscripció:

FULLETÓ INFORMATIU CASAL D'ESTIU 2021

FORMULARI PREINSCRIPCIÓ CASAL D'ESTIU 2021

GRAELLA D'ACTIVITATS CASAL D'ESTIU 2021

-------------------------------------------------------------------------------------

Presentació curtmetratge "Parlant del Tema" realitzat pels joves del municipi durant l'estiu jove 2020 el proper dimecres 25 de novembre de 2020 a les 18:00.

La presentació es va realitzar de manera virtual i ja es pot veure a: https://vimeo.com/tallerdecinema/avinyonet20

-------------------------------------------------------------------------------------

CASAL D'ESTIU 2020 - AVINYONET DEL PENEDÈS

A continuació podeu accedir al fulletó informatiu del Casal d'estiu 2020 i també el formulari online per a fer la preinscripció:

ACCÉS A LA REUNIÓ DE PRESENTACIÓ 16 de juny de 2020 - 19:30 (PLATAFORMA ZOOM)

FULLETÓ INFORMATIU CASAL D'ESTIU 2020

CALENDARI ACTIVITATS CASAL D'ESTIU 2020

FORMULARI PREINSCRIPCIÓ CASAL D'ESTIU 2020

---------------------------------------------------------------------------------------------

ESTIU JOVE 2020 - AVINYONET DEL PENEDÈS

A continuació podeu accedir al fulletó informatiu de l'Estiu Jove 2020 i també el formulari online per a fer la preinscripció:

ACCÉS A LA REUNIÓ DE PRESENTACIÓ 17 de juny de 2020 - 19:30 (PLATAFORMA ZOOM)

FULLETÓ INFORMATIU ESTIU JOVE 2020

FORMULARI PREINSCRIPCIÓ ESTIU JOVE 2020

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

El “vídeo- esquetx” que podeu veure a continuació ha estat creat pel grup de joves de l’Estiu jove 2019 organitza’t des de l’àrea de joventut de l’Ajuntament. Amb el suport professional de l’Escola de Teatre Eòlia i els professionals de “Taller de Cinema” i la diputació de BCN. Els diferents esquetxos representen històries fictícies pensades pels participants, històries que expressen diferents inquietuds i opinions respecte al tema de la igualtat de gènere. El present vídeo va ser presentat en públic el divendres 22 de novembre de 2019 en motiu del dia internacional contra la violència vers les dones.

 

Curtmetratge: El Mirall

El passat dia 10 de novembre estrenàvem un nou curtmetratge creat per un grup de joves del municipi a partir del Taller de Cinema, el podeu veure tot seguit, esperem que us agradi. En aquesta ocasió, el grup de participants va escollir la realització d’un curtmetratge fresc i desenfadat però alhora crític i amb un clar missatge que ens repta a ser conscients de la superficialitat i el materialisme del món que ens envolta; sovint volem tenir coses...coses que ens ensenyen els anuncis i que ens han de fer molt feliços, coses que la societat ens fa anhelar des de ben petits. En aquest curt podem veure com tot allò material ens encega i no ens permet veure ni valorar les petites coses de la vida, coses abstractes com l’amistat i d’altres valors que són ben reals i que tots tenim a l’abast i que no s’aconsegueixen amb diners. El taller de Cinema realitzat ha estat subvencionat pel departament de Cultura de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Avinyonet.

 

“Benvinguda Diversitat”

L’Estiu Jove és un projecte emmarcat en el desenvolupament de les polítiques locals de joventut i el Pla Local de Joventut d’Avinyonet del Penedès. Enguany vàrem fer-nos el propòsit de treballar sobre igualtat i gènere amb el grup de joves participant a l’estiu jove. Fruit de la nostra participació al programa de formació "3voltes" de Joventut de la Generalitat de Catalunya, vàrem concretar unes sessions introductòries amb el suport tècnic dels especialistes en la matèria. Per tal que els joves poguessin projectar els coneixements i idees al respecte i també per compartir-les i transformar aquesta activitat en una acció creativa, sensibilitzadora i divulgadora, dirigida a tota la població, es va pensar en la creació d’una pancarta amb diferents personatges i el lema “Benvinguda Diversitat”. Per fer possible la impressió de la lona s'ha comptat també amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Per tal assolir aquesta fita, va ser molt important la implicació dels joves i també el taller d’il·lustració realitzat mitjançant tres sessions de dues hores amb l’escola d’Art Arsenal. Amb aquestes sessions els joves van realitzar íntegrament tots els personatges de la pancarta i l’escola d’Art els va digitalitzar per tal de poder convertir aquest treball col·lectiu en la pancarta que actualment esta penjada a l’entrada del nostre municipi.

Avinyonet del Penedès a 26 d'octubre 2018.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Des del Departament de joventut de l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès i en motiu del 8 de març, dia internacional de la dona, us presentem un rap titulat T'HAN MALEDUCAT sorgit del taller “Prou sexisme; fem el nostre rap” conduit pel grup Les Witch i protagonitzat per cinc noies del municipi. El rap està inspirat en la campanya “T’han Maleducat” impulsada per l’Oficina Jove de l’Alt Penedès.

https://youtu.be/rlW4JUy5gmU

 

El passat dia 17 de juny de 2017 estrenàvem aquesta nova proposta de treball cinematogràfic creat per un grup de joves del municipi a partir del taller de cinema, esperem que us agradi.

Un taller totalment pràctic amb un treball de molts mesos al darrera, on els participants han inventat el guió, han fet el rodatge i finalment també el muntatge i edició del curtmetratge. En aquesta ocasió i ja en la primera tarda de treball va sorgir la idea d’abordar un tema tan seriós com és el bullying, la idea es va convertir en una proposta ferma i consensuada i alhora en un repte que pensem que s’ha assolit en escreix. Es tractava de poder expressar i representar una realitat que tots sabem que existeix i que entre tots podem ajudar a canviar-la, reconduir-la. El taller de Cinema és una activitat cultural subvencionada pel departament de cultura de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament.

 

Curtmetratge: Trenquem el silenci

 

Curtmetratge: Secrets de poble

Servei d’informació Juvenil
Tècnica sociocultural

93 897 00 00
molinarihl@diba.cat

L'ambit de joventut engloba el servei jove d'informació i les totes les activitats que es realitzen durant l’any, com l'esquiada jove, els diferents cursos i formacions, el taller de cinema, xerrades, els punts mòbils de salut, sales d’estudi i telecentres, la borsa de treball i habitatge comarcal, etc.

Data de la última modificació: dv., 18/06/2021 - 20:34

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies