INFORMACIÓ MUNICIPAL OFICIAL CORONAVIRUS (12/03/2020)

Última revisió 01-09-2021 21:22
12/03/2020

L'Ajuntament d'Avinyonet està des de fa diversos dies i diàriament en comunicació constant amb el departament de Salut de la Generalitat i amb la doctora Pijoan, per seguir de prop el tema del coronavirus al nostre municipi.

A dia d'avui, ni la Generalitat ni l'Ajuntament, no som coneixedors de cap situació preocupant fora d'un quadre general gripal molt fort que estem tenint a Avinyonet. D'altra banda, hem estat informats dels brots que s'han detectat en municipis propers i davant la possible crisi sanitària provocada per la transmissió del coronavirus i amb l'objectiu de PRESERVAR la protecció i la integritat de la gent d'Avinyonet del Penedès i PREVENIR, s'ha decretat la suspensió dels actes que organitza l'Ajuntament durant un mínim de dues setmanes a partir d'avui, dijous dia 12 de març.

Igualment, el Casal de la Gent Gran i l'activitat esportiva de la Unió Esportiva Avinyonet, romandran tancades, recomanem la no celebració d'activitats públiques amb grans aglomeracions de persones.

És necessari enviar un missatge de prudència al veïnatge perquè segueixin atentament les recomanacions i disposicions de la Generalitat de Catalunya i del departament de Salut. L'Ajuntament d'Avinyonet seguirà l'evolució d'aquesta emergència sanitària per preveure altres possibles afectacions internes i externes. Lamentem les molèsties i agraïm la predisposició i la comprensió per afrontar aquesta situació excepcional.

César Herráiz - Alcalde
Avinyonet del Penedès, 12 de març de 2020