Incident a l'Escola d'Avinyonet del Penedès

Última revisió 01-09-2021 21:22
02/09/2020

Aquests matí, a la nostra escola, s'han produït uns fets gravíssims, el professorat ha trobat un vidre i una pissarra digital, foradats per un tret de bala exterior, provinent segurament de les cases ocupades o dels seus voltants.

Aquesta situació és la gota que ha fet vessar el vas. Durant l'últim any, aquest Ajuntament ha presentat més d'una desena de denúncies als Mossos per l'ocupació d'aquestes vivendes situades davant de l'escola, ha enviat diferents cartes a la propietat, al President de la Generalitat, al Conseller d'Interior i al Conseller d'Educació, sense haver obtingut cap resposta i solució positiva per part de cap de les institucions.

Després del gravíssim fet d'avui, en reunió d'urgència d'aquesta mateixa tarda a les 17.30pm, la totalitat dels 9 regidors del consistori, la direcció de l'Escola i la junta de l'AMPA, entenem que aquesta situació es INACCEPTABLE i hem comunicat al MH Sr. Quim Torra, president de la Generalitat, a l'H. Sr. Miquel Buch, Conseller d'Interior i a l'H. Sr. Josep Bargalló, Conseller d'Educació, que per la seguretat dels nostres nens i nenes i dels nostres veïns, DEMANEM I RECOMANEM no obrir l'escola d'Avinyonet del Penedès el proper 14 de setembre, fins que no se solucioni el tema i la nostra escola sigui un espai segur pels nostres veïns i els nostres fills.

Adjuntem la carta enviada i consensuada per tots els regidors de l'Ajuntament d'Avinyonet del Penedès, per la direcció de l'Escola i per la junta de l'AMPA.

CARTA INDICENT ESCOLA AVINYONET DEL PENEDÈS

Avinyonet del Penedès, 1 de setembre del 2020.