Estrena i inauguració del camp de gespa artificial de La Grava

Última revisió 13-10-2021 14:22
11/10/2021

El passat diumenge, 10 d’octubre, es va dur a terme l’estrena i inauguració del camp de gespa artificial de La Grava d’Avinyonet del Penedès. Aquesta inauguració, que coincideix amb el 50è aniversari de la Unió Esportiva Avinyonet, va suposar dotar d’aquest esperat equipament per al municipi que ha estat impulsat per l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’actuació

El cost de l’actuació ha estat de 279.000€ dels quals la Diputació de Barcelona n’ha subvencionat 200.000 i l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès n’ha assumit 79.000€ de fons propis.

L’obra ha consistit en la instal·lació de gespa artificial en una superfície total de 4.750 metres quadrats. Instal·lació als laterals del camp d’una canal de formigó prefabricat que canalitza superficialment les aigües de pluja, i una franja de formigó perimetral al conjunt del terreny de joc. Aquesta zona serveix per al pas i ubicació del públic així com de la xarxa soterrada de la nova instal·lació de reg i la ubicació de la barana perimetral del terreny de joc.

També s’ha limitat el conjunt del recinte esportiu mitjançant tancament metàl·lic de simple torsió, tenint en compte l’accés separat de vehicles i persones, i la promoció de l’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques.

La Inauguració

L’acte es va iniciar a les 10:00 del matí amb el partit presentació del nou equip femení de la Unió Esportiva Avinyonet que es va jugar contra el CF Reus femení.

En acabar, a les 12:00, es va dur a terme l’acte d’inauguració amb els parlaments per part de la regidora d’esports Laia Ràfols de Pascual, el president de la Unió Esportiva Avinyonet Marc Simón Farrarons, el diputat d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona i alcalde de Subirats Pere Pons i Vendrell i va finalitzar l’alcalde d’Avinyonet del Penedès Cèsar Herráiz i Pujol.

A continuació es va descobrir la placa commemorativa de l’acte i es va tallar la cinta que inaugurava de facto el camp.

Per acabar es va brindar amb una copa de cava amb tots els assistents mentre es gaudia del partit de Quarta catalana masculina entre la Unió Esportiva Avinyonet i el Club de Futbol Hortonenc.