Bibliobús Montau

El bibliobús Montau, que forma part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, està integrat al grup de biblioteques situades a les comarques de l'Alt Penedès, l'Anoia i Baix Llobregat nord, i depèn de la biblioteca popular Torres i Bages de Vilafranca del Penedès, que és la biblioteca cap de zona, de la que rep suport.

Conjuntament amb el Bibliobús El Castellot treballa per oferir serveis de lectura als municipis de menys de 5000 habitants de l'Alt Penedès, Garraf i Baix Llobregat-oest.

La missió del servei de bibliobús és oferir material bibliogràfic i serveis d'informació d'àmbit local i facilitar l'accés als recursos d'informació externs a tota la població a què serveix. Paral·lelament, el servei de bibliobús potencia la formació individual i l'autoaprenentatge, fomenta la lectura i facilita material per al lleure.

Consulteu la informació de la parada i horaris actualitzada al següent enllaç: https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobus-montau

El Bibilobús Montau es situa al costat del CEIP d'Avinyonet del Penedès al passeig de la Grava s/n a Avinyó Nou amb parades quinzenals.

Passeig de la Grava s/n 08793 - Avinyonet del Penedès

629 712 826

parades quinzenals

Imatges

Mapa

Última revisió 2022-02-25 11:15:17