23è Cap de Setmana Ibèric - Visites teatralitzades Jaciment ibèric de la Font de la Canya

Última revisió 02-10-2023 13:04
12/09/2023

Després de l’èxit de les visites teatralitzades al Jaciment ibèric de la Font de la Canya realitzades el passat mes de maig dins els actes del Microvi 2023, aquests propers 7 i 8 d’octubre es repeteixen en marc d’aquest 23è Cap de setmana ibèric de La Ruta dels Ibers.

El projecte està coordinat per Rosa Andreu (actriu i directora Malalts de tele, Animals, Héroes,…) i amb guió de Sergi Pompermayer (autor de teatre i guionista en obres i sèries com Zowie, Àngels, Plats Bruts, Jet Lag, La Riera entre molts d’altres) on d’una manera divertida ens endinsarem en el món dels ibers que habitaven La Font de la Canya amb actors i actrius que representaran diversos personatges i trifulgues de l’època. Una oportunitat única de conèixer el món ibèric.

La sessió acaba amb un tast amb productes i materials de l’època que porta el segell de Caram Caram.

 

Sinopsi: Es veu que ahir, a la Font de la Canya hi va haver una festa… i avui arriba Amílcar amb el seu seguici fenici per tancar negocis amb el Capdill Ur’Ke. Creieu que ho aconseguirà?

Les entrades es podran adquirir exclusivament de manera anticipada a través de la plataforma Codetickets a partir del dimecres 13 de setembre de 2023. Amb dos preus diferents. De 6 a 12 anys 8€ i a partir de 13 anys 12€.

https://entradas.codetickets.com/entradas/aj-avinyonet-del-penedes

 

Més informació a info@turismeavinyonet.cat o el 93 897 00 00 ext. 4

 

Organitza: Ajuntament d’Avinyonet del Penedès

Amb la col·laboració de la Cooperativa Arqueovitis.