Inauguració renovació Plaça de la Vila

Última revisió 02-11-2022 14:15
31/10/2022

Aquest proper divendres 4 de novembre de 2022 es durà a terme l’acte d’inauguració de la renovació de la Plaça de la Vila d’Avinyó Nou.

L’acte s’iniciarà a les 20:00 amb els parlaments i continuarà amb un espectacle pirotècnic, aperitiu i música amb karaoke.

Benvolguts veïns i benvolgudes veïnes,

Durant aquest any 2022 diverses obres han afectat espais del municipi. Això, que ha estat per una part una molèstia pel nostre dia a dia, ha estat també una manera de tenir un municipi millor, més amable i on tots i totes hi puguem viure i gaudir com a bons veïns.

Aquestes actuacions han afectat gairebé tots els nuclis del municipi i mica en mica ja hem anat fent la presentació / inauguració en cada cas. Ara però que s’ha acabat l’actuació que ha afectat la plaça de la vila, davant l’Ajuntament, tenim ganes de compartir-ho amb tots vosaltres i fer que la “casa gran” la de tots els veïns i veïnes d’Avinyonet del Penedès, es pugui presentar en societat per a tots vosaltres.

Sempre hem lluitat per unir els nuclis d’Avinyonet perquè entre tots siguem un municipi més fort i amb futur i l’Ajuntament és també un punt d’unió per a tothom.

Així doncs hem preparat un petit acte d’inauguració que es durà a terme el proper divendres 4 de novembre a les 20:00 on podreu veure el resultat final d’aquesta plaça que s’ha convertit una altra vegada en la gran entrada de la casa de la vila, la de tots els avinyonetencs i avinyonetenques.

El projecte s’ha construït amb tot detall perquè fos un espai diàfan i amable però també accessible i actual, esperem que us agradi.

Esperant doncs que ens pugueu acompanyar rebeu una cordial salutació,

 

Cèsar Herráiz i Pujol

Alcalde – President