El Microvi 2023 ja té dates confirmades

Última revisió 21-02-2023 18:14
21/02/2023

La vuitena edició es realitzarà entre el 14 d’abril i el 13 de maig

Microvi, organitzat per l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès és una aposta per les iniciatives, empreses, paisatge i l’entorn del seu territori, considerat com l’origen de la vinya a Catalunya.

Aquests propers mesos d’abril i maig de 2023 el Microvi omplirà les agendes dels amants del món del vi i l’enoturisme amb activitats per promocionar el municipi, el món del vi i el territori amb un seguit d’activitats envoltades d’un entorn privilegiat, en un paisatge vínic pel seu entorn de vinyes i 100% Penedès.

Com afirma la regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, Núria Catà, “després de l’èxit del retorn a la normalitat del Microvi l’any passat volem enguany fer activitats noves pels amants del món del vi i el territori que revelarem els propers dies”.

En aquesta edició els actes es repartiran entre el 14 d’abril i el 13 de maig on destaquen la Mostra de petits cellers el 22 d’abril i la WineFest el 13 de maig.

La Mostra de petits cellers repetirà el format tradicional d’entrada amb la participació de 35 cellers d’arreu de Catalunya, el format “forfait” per als participants i promoció de venda d’ampolles amb descomptes exclusius i horari de tarda-nit, obrint portes a les 16:00 i tancant a les 23:00 amb espai gastronòmic i música en directe.

La WineFest serà una altra vegada la festa final del Microvi amb entrada gratuïta, música en directe i els cellers i gastronomia del municipi.

 

Venda d’entrades

En les properes setmanes s’anunciaran les dates de la resta d’actes i la data de disponibilitat de les entrades.