Avinyonet del Penedès suspèn el Microvi 2020

Última revisió 01-09-2021 21:22
23/03/2020

L'Ajuntament d'Avinyonet del Penedès, després d'estudiar diverses possibilitats, ha pres la decisió de cancel·lar la propera edició del Microvi a causa de la pandèmia del covid-19.

El Microvi estava previst que s'iniciés el 22 d'abril i finalitzes el 31 de maig, amb diversos actes entorn del món del vi.

L'Ajuntament, així com la resta de membres que conformen la comissió organitzadora del Microvi, empreses i entitats privades del municipi, i seguint les mesures adoptades tant per la Generalitat com pel Govern central per evitar la propagació del Covid-19, comunica que no pot més que actuar amb responsabilitat davant d'aquesta situació d'emergència sanitària, i treballar per la seguretat de tots. El Microvi doncs, haurà d'esperar un any per tornar-se a celebrar."

L'Ajuntament vol agrair a tots els cellers, patrocinadors, col·laboradors, veïns i veïnes i visitants la seva col·laboració i assenyalen que seguiran treballant perquè l'edició del 2021, vingui més reforçada que mai i sigui tot un èxit.

"