14a Copa Penedès TV Gran Premi CCAP

Última revisió 04-07-2023 17:03
04/07/2023

L’equip de Sant Sadurní Sadurní Blau es va emportar la Copa en una jornada de competició i convivència que posa fi a la temporada futbolística penedesenca.

Aquest cap de setmana, el camp de futbol municipal de Sant Pau d’Ordal (Subirats) va acollir la catorzena edició de la Copa Penedès Televisió-Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Dissabte i diumenge, 19 equips de la categoria infantil, en representació de 17 municipis inclòs el d'Avinyonet del Penedès, van jugar 55 partits de la modalitat de futbol 7. El sistema de competició permet la disputa de fins a 5 finals (grups A, B, C, D i E), en funció de la classificació obtinguda en la fase de lligueta celebrada dissabte.

Podeu veure els resultats a continuació: (Vegeu els resultats de tots els partits en aquest enllaç)

L'equip d'Avinyonet del Penedès estava format per 16 jugadors/res: Aleix Castilla, Aleix Herráiz, Bernat Jordan, Daniel Herráiz, Erik Buenavida, Gerard Llopart, Guillem Castilla, Helena Ventura, Isabella Lacanale, Iu Tarrada, Jan Garreta, Johan Sarrià, Leo Mas, Martí Jordan, Niko Arenas i Pol Tarrada. Entrenats per José Sánchez i amb Aleix Mata i Hug Raventós com a assistents.

A més durant les estones entre partits com en cada edició els participants van poder gaudir de la piscina.

Els partits més destacats es retransmeten diverses vegades per Penedès TV tot al llarg del mes de juliol i a principis d'agost i per part de l'equip d'Avinyonet es podrà veure el pertit contra el Sant Sadurní d'Anoia (Blau) el 17 de juliol en els horaris 16.30, 20.30, 00.30, 04.30, 8.30 i 12.30 i el 25 de juliol la semifinal contra el Castellví de la Marca en els mateixos horaris.