Reobertura de la deixalleria municipal a partir del 8 de maig | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Reobertura de la deixalleria municipal a partir del 8 de maig

dj., 07/05/2020 - 09:12

A partir de divendres 8 de maig, les deixalleries que gestiona la Mancomunitat, reobriran de nou les seves portes perquè en puguin fer ús els usuaris domèstics. Els treballadors i les persones que en facin ús hauran de complir unes estrictes mesures de seguretat i d’higiene per tal de prevenir la propagació de la Covid-19.

Aquestes instal·lacions especialitzades per a la gestió de residus, que havien restringit la seva activitat degut a la crisi sanitària de la Covid-19, tornaran a prestar servei als veïns i veïnes dels ajuntaments de l’Alt Penedès i el Garraf aquest mes de maig, en el marc de la fase inicial del procés de desconfinament.

Els horaris d’obertura de les deixalleries seran els habituals de cada instal·lació i en podran fer ús tant els usuaris domèstics com els usuaris procedents d’activitats econòmiques, si bé aquests darrers ja hi podien accedir des del passat 16 d’abril.

Es demana a la població no saturar el servei en els primers dies de funcionament i seguir les mesures de seguretat amb l’objectiu de garantir la seguretat dels usuaris així com dels treballadors:

  • Dins de la deixalleria només podran accedir-hi dos usuaris alhora.
  • Caldrà mantenir una distància de seguretat mínima de dos metres entre usuaris i respecte el personal de la instal·lació.
  • Es recomana utilitzar guants i mascareta de protecció.
  • Les persones usuàries hauran de dipositar els residus al lloc indicat seguint les instruccions del personal de la deixalleria.

 

La deixalleria pròpia del municipi és la situada a Olèrdola-Polígon de Sant Pere Molanta (Carrer Canigó - carrer Mare de Déu de Montserrat 48. Darrera el Carrefour).

Amb el següent horari:

DILLUNS de 9:00 a 13:00

DIVENDRES de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00

DISSABTE de 9:00 a 13:00

 

 

 

Data de la última modificació: dj., 07/05/2020 - 09:13

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies