Estrena de la mini série "La Fossa" | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Estrena de la mini série "La Fossa"

dl., 10/02/2020 - 09:42

Aquest diumenge s'estrenarà a TV3 la mini série "La Fossa" gravada en part a diverses ubicacions d'Avinyonet del Penedès durant la tardor de 2018.
Es podrà veure els propers diumenges 16 i 23 de febrer a les 22:40
Sinopsi: El jove David Martos treballa d'amagat en l'exhumació d'una fossa comuna de la Guerra Civil sense catalogar en un poble del Penedès, on creu que pot estar enterrada la seva família, basant-se en les històries aparentment delirants que li va explicar el seu avi, afectat d'Alzheimer. Quan en David és assassinat, el fet surt a la llum i s'obre una investigació policial que revelarà crims passats i recents.

L'Andrea Carmona, sergenta dels Mossos d'Esquadra, es desplaça fins al poble per fer-se càrrec del cas. La investigació desvelarà sospites, fets i secrets que s'han anat succeint al llarg del temps, en una cadena aparentment deslligada d'esdeveniments, que, finalment, es revelaran amb tot el sentit.

 

Més info a:  https://www.ccma.cat/tv3/la-fossa/

Data de la última modificació: dl., 10/02/2020 - 09:43

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies