43a edició del Pessebre vivent parlat de Les Gunyoles | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

43a edició del Pessebre vivent parlat de Les Gunyoles

dt., 03/12/2019 - 11:33

Torna a ser aqui el tradicional Pessebre Vivent Parlat de les Gunyoles que s’iniciarà el proper 15 de desembre a la serra de Les Gunyoles en la que serà ja la seva quaranta-tresena edició. Aquesta tradicional proposta, ofereix un total de 13 quadres protagonitzats per actors i actrius que gairebé arriben al centenar.

El Pessebre Vivent Parlat involucra un important nombre de famílies que viuen el Nadal i gaudeixen de la tradició mentre exerceixen d’actors i actrius amateurs. A més la majoria també col·laboren durant els mesos prèvis en la preparació i organització de l’espai, els decorats i el material necessari perquè estigui tot preparat. En total es protagonitzen 9 escenes parlades, del total de 13, entre les quals no poden faltar el caganer, la temptació del dimoni, l’anunciació dels pastors, el naixement o l’arribada dels mags d’orient que sempre és molt esperada pels visitants més menuts.

El preu de l’entrada és de 8€ per als adults i de 4€ per als joves de 6 a 12 anys (menors de 6 gaudeixen d’accés  gratuït). Els bitllets es poden adquirir directament a taquilla, tot i que per estalviar cues es poden comprar per internet a www.pessebresvivents.cat o a www.enoturismepenedes.cat.

Podeu consultar el díptic informatiu al següent enllaç: Díptic Pessebre 19_20

Data de la última modificació: dt., 03/12/2019 - 11:34

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies