Sessió del Festival Most a Avinyonet del Penedès | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Sessió del Festival Most a Avinyonet del Penedès

dt., 05/11/2019 - 17:26

Aquest proper diumenge 10 de novembre a les 12:00 del migdia a la sala d’actes del Centre de dinamització turística local es durà a terme una sessió de cinema del Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. El Festival, arriba enguany a la seva 9a edició amb molta força i Avinyonet ha volgut seguir formant-ne part acollint-ne una sessió.

A la sessió es projectarà Nous sommes quelquesuns, un documental francès del 2018 Florence Moëgling i Laurent Giacalone i amb una durada de 54 minuts.

Sinopsi: Els directors de Nous sommes quelques-uns van anar a la cerca de la gent de La Band Latour, una associació de viticultors del Pirineu oriental, que té la seva seu a Latour-de-France, a la vall de l’Aglí. La zona, molt afectada per la crisi del vi, porta ja més de quinze anys treballant vinyes velles d’orígens diversos, i produint-hi vins naturals i orgànics.

Però Nous sommes quelques-uns no és una pel·lícula dedicada a la vinya, sinó més aviat a un estat mental, el de l’ajuda i la solidaritat mútua. Més enllà de les vinyes i del vi, els homes i les dones que protagonitzen aquest documental conreen una aproximació alternativa a la tradicional de la professió del viticultor; la seva es basa en la idea de ser i fer en col·laboració els uns amb els altres.

La projecció acabarà amb una degustació de vins dels cellers del municipi: Artcava, Caves Avinyó, Mas Candí, Parxet i Vins i caves Cuscó Berga.

A més hi haurà la possibilitat de visitar el DO Vinífera, Centre d’interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya.

L’entrada a la sessió és gratuïta.

Trobareu més informació sobre l’acte i el festival a www.mostfestival.cat

Data de la última modificació: dt., 05/11/2019 - 17:26

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies