Diumenge 17 de març; celebració del dia Internacional de les dones | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Diumenge 17 de març; celebració del dia Internacional de les dones

dc., 06/03/2019 - 14:33

Aquesta dia es durà a terme un col·loqui / taller centrat en el tema de les cures quotidianes. En el nostre dia a dia donem per fet cuidar-nos i sostenir la vida com si vingués de sèrie i “les coses es fessin soles”. Però cal anar a comprar, cuinar, rentar els plats, donar de menjar, atendre les persones malaltes o depenents, abraçar i escoltar quan l’infant té por, posar rentadores i planxar la roba, cantar cançons de bressol, canviar bolquers, donar el pit, portar els infants a l’escola, ajudar a vestir-se, acompanyar els avis al metge, etc. Potser posant preu i valor als gestos diaris tan naturalitzats i adjudicats al món femení sense tenir en compte desitjos ni necessitats, ens adonaríem de la càrrega i la desigualtat que aquest model perpetua.

Tot seguit hi haurà el sopar de tastets, on cada any cada familia aporta alguna coseta per picar, ja sigui casolà o no. Tot es disposa com si fós un fuffet lliure, el salat en una banda i el dolç en un altra. I un cop tothom te lloc per seure, comença el sopar i gaudim tant de les especiatitats de cada casa com de la bona companyonia entre veins i veines del municipi. Finalment es sortejen tres llibres escrits per dones entre els assistents. 

Data de la última modificació: dc., 06/03/2019 - 14:49

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies