Presentació del llibre Avinyonet del Penedès, origen de la vinya | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Presentació del llibre Avinyonet del Penedès, origen de la vinya

dv., 25/01/2019 - 17:07

El proper diumenge 3 de febrer a les 12:00 a la sala d’actes del Centre de dinamització turística local a Avinyó Nou, es durà a terme la presentació del llibre Avinyonet del Penedès, l’origen de la vinya amb la presència dels seus autors.
Aquest projecte, impulsat per l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès i que ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Grup CASSA, veurà finalment la llum després de 3 anys de treball de l’equip coordinador i els seus autors.
El llibre, editat per l’Editorial Andana, es podrà aconseguir el mateix dia de la presentació i fins el 23 d’abril de manera gratuïta presentant el val repartit a totes les llars del municipi degudament emplenat al Local social municipal d’Avinyó Nou (c/ Carme, 1 bis Avinyó
Nou) en horari d’atenció al públic.

A partir del dia 24 d'abril també es podrà aconseguir al preu especial de 15€ per als empadronats al municipi. (PVP a llibrerires 20€).

Data de la última modificació: dv., 25/01/2019 - 17:07

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies