Informació horaris atenció al públic 6 i 8 de novembre | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Informació horaris atenció al públic 6 i 8 de novembre

dl., 05/11/2018 - 10:20

Degut a la transformació digital i electrònica de l’Administració pública, els treballadors de l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès hem de rebre una formació Obligatòria per tal de poder assumir i poder implementar aquest canvi en el nostre Ajuntament.

Aquesta formació s’ha de fer obligatòriament i de forma conjunta entre tots els treballadors, a la seu del Consell Comarcal de L’Alt Penedès, i és per això que aquest dimarts 6 de novembre de 2018 i dijous 8 de novembre el servei d’atenció al públic de l’Ajuntament i el Local social municipal d’Avinyó Nou estaran tancats en horaris de matí (durant els horaris habituals de tarda estarà obert).

Preguem que disculpeu les molèsties que us podem ocasionar.

Per qualsevol tràmit administratiu, consulta o gestió que us calgui realitzar podeu fer-ho a través de la nostra pàgina web (www.avinyonet.org) electrònicament o de manera presencial en la resta d’horari habitual dels serveis.

Data de la última modificació: dt., 06/11/2018 - 16:59

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies