Arriba la 2a edició de l'Avinyonet Street Market - Mercat de comerç al carrer | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Arriba la 2a edició de l'Avinyonet Street Market - Mercat de comerç al carrer

dl., 05/12/2016 - 13:21

El proper diumenge, 11 de desembre, tindrà lloc la segona edició de l'Avinyonet Street Market, un mercat al carrer organitzat pels comerços d'Avinyonet del Penedès per promocionar els seus productes al peu de la N-340.

De les 10:00 a les 14:00, tots els visitants podran passejar per el lateral de la carretera a Avinyó Nou i adquirir els productes de proximitat que els propis comerciants posaran a la venda: embotits artesans, productes d'alimentació, tast i compra de vins i caves, horta, fruites, patchwork,... A més, a les 12:00 i a les 13:00 la Serralleria Pere Gabern farà demostracions de forja tradicional al Museu-taller que tenen a peu de carretera.

Les empreses participants són Artcava, Caves Avinyó, El coixinet de la Sandra, El rebost de la Maite, Embotits Mas Caballé / Restaurant la vinya l'origen, Foresta, Kelly Flors, Pollastres a l'ast Avinyonet, Serralleria Pere Gabern, Vins i caves Cuscó Berga i Xarcuteries Anton.

Durant la jornada es duran a terme sorteigs de diferents productes del municipi per tothom qui compri algun producte en els establiments participants. Per cada compra es lliurarà una butlleta que permetrà participar al sorteig de menús a restaurants del municipi, ampolles de vi o cava i fins hi tot un vol de 15 minuts amb ultralleuger a l'Aeròdrom d'Avinyonet del Penedès. Els obsequis són gentilesa de les empreses participants i també de les empreses Airbet, Moixa càtering restaurant i Celler Tres tombs del municipi d'Avinyonet del Penedès.

Recordeu, diumenge 11 de desembre de 10:00 a 14:00 a Avinyó Nou, no us ho perdeu!

Data de la última modificació: dl., 05/12/2016 - 17:22

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies