Inauguració de les obres de museïtzació del jaciment ibèric de la Font de la Canya | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Inauguració de les obres de museïtzació del jaciment ibèric de la Font de la Canya

dt., 03/11/2015 - 17:00

El proper dissabte 7 de novembre a les 12:00 del migdia tindrà lloc al Jaciment ibèric de la Font de la Canya l'acte d'inauguració de les obres de museïtzació que s'han dut a terme durant els últims mesos per part del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona. Aquesta actuació ha dotat de millors serveis i recursos per a la conservació i la promoció d'aquest patrimoni d'Avinyonet del Penedès, origen de la vinya a Catalunya, així com per a millorar l’experiència dels visitants a aquest recurs del municipi i comarca.

A l’acte acompanyaran als membres del consistori representants del SPAL de la Diputació de Barcelona encapçalats pel Diputat delegat d’infraestructures i habitatge el Sr Josep Ramon Mut i Bosque, així com també el Diputat adjunt de Turisme Ramon Riera i Bruch.

 

Data de la última modificació: dt., 03/11/2015 - 17:02

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies