Alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides

Última revisió 16-05-2023 19:07
16/05/2023


El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha fet arribar a aquest Ajuntament una alerta de productes cosmètics, productes de cura personal i biocides.

  • Diversos productes cosmètics de la marca Skeyndor Men
  • Producte Aquarius Cosmetic MARBLE ESSENCE

Recomanacions als consumidors

  • No adquiriu cap unitat dels productes cosmètics afectats.
  • Si disposeu d’alguna unitat d’algun d’aquests productes, no l’utilitzeu. 

Recomanacions als distribuidors i punts de venda

  • Si disposeu d’unitats d’algun dels productes cosmètics afectats, immobilitzeu-les i cesseu-ne la comercialització, de manera immediata.
  • Contacteu amb aquest Servei, a través del correu electrònic salut@gencat.cat, per informar del nombre d’unitats d’aquests productes que teniu immobilitzades i per gestionar la seva recollida per part d’aquest Servei.

Per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb aquesta alerta sanitària, podeu enviar un correu electrònic a controlfarmaceutic.salut@gencat.cat, indicant, en l'assumpte del correu, la referència i la marca i nom comercial del producte afectat.

Si heu experimentat o teniu coneixement de que algú ha patit algun efecte no desitjat atribuïble a l’ús d’un producte cosmètic, podeu comunicar-ho a través del portal NotificaCS.

Servei de Control Farmacèutic i Productes Sanitaris


Més informació: https://medicaments.gencat.cat/ca/ciutadania/seguretat/alertes-i-notes-informatives/productes-cosmetics/

Per dubtes contactar amb: controlfarmaceutic@gencat.cat