G.I.A. Grup d'intervenció Immediata | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

G.I.A. Grup d'intervenció Immediata

(G.I.A.) Grup d'intervenció Immediata

En cas d'incendi:
Tel. 639936157

CUIDEM EL NOSTRE MUNICIPI
correu.gia@angelfire.com

 

El GIA som una associació sense ànim de lucre formada per 25 joves voluntaris vinculats a Avinyonet. El nostre objectiu és actuar en cas d'emergència per protegir les persones i el patrimoni natural, així com vetllar per la prevenció del risc.

Ens vam organitzar com a entitat al 1999, arran de la devastació que patia el Penedès pels incendis forestals. Tot i la intenció inicial de treballar quan hi havia foc al bosc, hem anat desenvolupant el nostre esperit de servei en diferents tipus d'emergències, com nevades, recerca de persones perdudes, etc. També intervenim en esdeveniments que requereixin serveis preventius, com per exemple correfocs o actes multitudinaris. Una altra de les tasques del GIA és donar consells a la població, conscients que només es poden evitar els riscos que es coneixen.

El Grup té un conveni amb l'Agrupació de Defensa Forestal d'Avinyonet del Penedès, cosa que ens permet actuar coordialment dins l'estructura oficial d'emergències. D'aquesta manera, el nostre àmbit d'actuació va més enllà del municipi, arribant a les comarques de l'Alt i Baix Penedès i del Garraf.

Pel què fa als recursos materials, el GIA disposa d'un camió de bombers cedit per l'ajuntament i d'un Land-Rover propietat de l'ADF, els dos equipats per emergències. Però el recurs més important que tenim és la vocació de servei i de compromís de tots el voluntaris.

Data de la última modificació: dt., 24/10/2017 - 11:19

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies