Bibliobús | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Bibliobús

El bibliobus Montau, que forma part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, està integrat al grup de biblioteques situades a les comarques de l'Alt penedès, l'Anoia i Baix Llobregat nord, i depèn de la biblioteca popular Torres i Bages de Vilafranca del Penedès, que és la bilbioteca cap de zona, de la que rep suport.

Conjuntament amb el Bibliobús El Castellot treballa per oferir serveis de lectura als municipis de menys de 5000 habitants de l'Alt Penedès, Garraf i Baix Llobregat-oest.

La missió del servei de bibliobús és oferir material bibliogràfic i serveis d'informació d'àmbit local i facilitar l'acccés als recursos d'informació externs a tota la població a que serveix. Paral.lelament, el servei de bibliobús potencia la formació individual i l'autoaprenentatge, fomenta la lectura i facilita material per al lleure.

Consulteu la informació de la parada i horaris actualitzat al següent enllaç: https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobus-montau

El Bibilobús Montau es situa al costat del CEIP d'Avinyonet del Penedès al passeig de la Grava s/n a Avinyó Nou amb parades quinzenals.

 

Data de la última modificació: dc., 23/09/2020 - 09:31

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies