Benvinguda de l'alcalde | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Benvinguda de l'alcalde

En nom de l'Ajuntament d'Avinyonet del Penedès us dono la benvinguda a la nostra pàgina web.


L'Ajuntament és l’administració més propera al ciutadà, i com a tal, d’accés a la seva informació ha de ser el més còmode, el més fàcil i el més àgil possible.

Aquesta pàgina volem que sigui una eina oberta, per tant, que contínuament pugui ser actualitzada oferint informació de la màxima utilitat possible, tant pels que ens visitaran de lluny com pels veïns amb els quals tenim una relació més constant i més quotidiana. Tothom hauria de valorar aquestes grans possibilitats i utilitats que les noves tecnologies ens ofereixen avui dia.

Per això, ens cal a tots plegats animar-nos en el seu ús i aprofitar-ne totes aquestes avantatges per optimitzar, entre tots, els recursos que disposem.

Esperem que aquest espai a Internet millori les relacions entre la ciutadania i l’ajuntament, així com que fomenti la seva participació.

Per acabar, voldria agrair el suport i la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Benvinguts a la nostra pàgina web.Oriol de la Cruz Marcè
Alcalde d'Avinyonet del Penedès

Data de la última modificació: dv., 24/07/2015 - 13:25

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies