Joventut | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Joventut

Des del Departament de joventut de l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès i en motiu del 8 de març, dia internacional de la dona, us presentem un rap titulat T'HAN MALEDUCAT sorgit del taller “Prou sexisme; fem el nostre rap” conduit pel grup Les Witch i protagonitzat per cinc noies del municipi. El rap està inspirat en la campanya “T’han Maleducat” impulsada per l’Oficina Jove de l’Alt Penedès.

https://youtu.be/rlW4JUy5gmU

 

El passat dia 17 de juny de 2017 estrenàvem aquesta nova proposta de treball cinematogràfic creat per un grup de joves del municipi a partir del taller de cinema, esperem que us agradi.

Un taller totalment pràctic amb un treball de molts mesos al darrera, on els participants han inventat el guió, han fet el rodatge i finalment també el muntatge i edició del curtmetratge. En aquesta ocasió i ja en la primera tarda de treball va sorgir la idea d’abordar un tema tan seriós com és el bullying, la idea es va convertir en una proposta ferma i consensuada i alhora en un repte que pensem que s’ha assolit en escreix. Es tractava de poder expressar i representar una realitat que tots sabem que existeix i que entre tots podem ajudar a canviar-la, reconduir-la. El taller de Cinema és una activitat cultural subvencionada pel departament de cultura de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament.

 

Curtmetratge: Trenquem el silenci

 

Curtmetratge: Secrets de poble

Servei d’informació Juvenil
Tècnica sociocultural

93 897 00 00
molinarihl@diba.cat

L'ambit de joventut engloba el servei jove d'informació i les totes les activitats que es realitzen durant l’any, com l'esquiada jove, els diferents cursos i formacions, el taller de cinema, xerrades, els punts mòbils de salut, sales d’estudi i telecentres, la borsa de treball i habitatge comarcal, etc.

Data de la última modificació: dv., 09/03/2018 - 11:18

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies